Balkon en tuin inspiratie

Of je nu klein behuisd bent met een balkon of een grote tuin hebt grenzen aan je woning, bij beide kan het inrichten erg moeilijk zijn. Want hoe ga je te werk als je een moestuin wilt aanleggen? In dit woonblog vind je voor beide inspiratie en ideeën om je balkon en achter- of voortuin zo comfortabel mogelijk te maken.

Balkon en tuin inspiratie - woonblog met ideeën

Tuin inspiratie en ideeën

Een tuin inrichten is niet altijd een makkelijke klus. Of je nu een smalle lange tuin hebt of een grote brede tuin, het inrichten en beplanten is een tijdrovend werk. Maar daarentegen krijg je er erg veel moois voor terug, denk hierbij aan bloeiende borders en een overkapping waar je fijn kan verblijven met vrienden of familie. Bij het indelen van de achtertuin is het altijd fijn om wat tuin inspiratie te hebben. Voorbeelden van tuinideeën over een veranda aan huis, in de vormen van binnenkijken tuin maar ook door het zien van foto's en het lezen van artikelen. Je kunt altijd ook niet alles weten.

Balkon inrichten

Het balkon inrichten kan in vele woonstijlen, misschien wil je wel een Ibiza stijl of is een basic uitvoering een beter idee? Ga je je balkon inrichten maak dan vooraf eerst een plan, wil je veel of weinig planten? En heb je inspiratie opgedaan om verticaal te tuinieren of heb je liever een heerlijke zitplaats? Als je vooraf een planning maakt dan kun je op al je wensen inspelen.