Samenwerken met een woonblogger

Als woonblogger en tuin influencer, ben ik niet onervaren, ik schrijf al een tijdje voor mijn lifestyle, huis en tuin blog Lindaschrijfthetop.nl. Omdat ik me nog meer wilde specialiseren ben ik een nicheblog begonnen: Kijkje in huis en tuin. Een interieur blog wat staat voor wooninspiratie en ideeën zowel binnen als rondom huis.

Samenwerken met een blogger uit de woonbranche kan vele voordelen hebben, je product of website komt in de spotlights te staan. Dit kan voor lange termijn door middel van een woonblog te plaatsen of op korte termijn via social media.

 

Woonblog plaatsen wat zijn de voordelen?

Een woonblog plaatsen op een website welke is gespecialiseerd in wonen heeft een groot voordeel, er komen immers al veel kijkers op het interieur blog. Dat er veel lezers zijn die ook een blik werpen op jouw geplaatste blog is groot. Het tweede voordeel is dat alle blogs ook op mijn social mediakanalen worden geplaatst. Dat is dus een win win situatie.

 

Er zijn twee mogelijkheden, er kan een aangeleverd blog geplaatst worden, daarbij kan de opdrachtgever het blog naar eigen handzetten. Bij het schrijven van het interieur blog is het wel van belang dat de huisstijl van het woonblog een Kijkje in huis en tuin in acht wordt genomen. Daarom is het handig om vooraf even met mij te overleggen, zodat ik je informatie kan geven over de schrijfstijl, hoeveel woorden enz.

 

De tweede mogelijkheid is om een blog over wonen te laten schrijven en plaatsen door mij. In duidelijk overleg kan je de twee links, het onderwerp en andere belangrijke informatie doorgeven. Hierbij ga ik voor je op zoek naar de juiste zoekwoorden en wordt er een tekst op maat voor jouw bedrijf geschreven.

 

Link in een bestaand blog plaatsen

Wil je de kosten beperken dan is het ook mogelijk om een link in een bestaand blog te plaatsen, op deze wijze ben je voordeliger uit en ben je wel een link rijker.

Review schrijven

Heb je een product waarbij je wilt dat het wordt uitgeprobeerd of in huis wordt geplaatst voor een Instagram post? Er is veel mogelijk, mits ik er ook interesse voor heb. Ik heb al vele reviews over producten geschreven. Hierbij is het grote voordeel voor de opdrachtgever dat het blog blijvend zal blijven staan op deze blog website. Zoekt de klant op reviews over je product dan is de kans groot dat de review wordt teruggevonden op Google, wat een meerwaarde heeft voor je bedrijf.

Wil je samenwerken maar heb je andere ideeën?

Wil je samenwerken in een andere vorm, er is veel mogelijk. Ik sta open voor andere ideeën. Neem gerust contact met me op. 

 

Mijn bedrijfsgegevens:

Kijkje in huis en tuin is een onderdeel van Lindaschrijfthetop.nl

Linda Swinkels

KVK: 27324234

BTW: NL002037394B19