Wat zijn de nieuwste woontrends?

Elk jaar ontstaan er weer nieuwe woontrends. Zo zagen we in het jaar 2022 veel rondingen in de woonkamer. Niet alleen rondingen in de meubels, maar ook in de wanddecoratie zagen we opeens cirkels verschijnen. De rondingen zorgen ervoor dat je meer warmte krijgt in de woonkamer. En zo verschijnen er elk jaar weer nieuwe kleuren, materialen en vormen. Gebaseerd op de leefomstandigheden waarin we ons bevinden. De woontrends 2023 zitten weer vol van inspirerende ideeën.

nieuwste woontrends en interieur ideeën

Welke kleur op de muur

Elk jaar wordt er ook een kleur van het jaar onthuld, een verf muur kleur welke je in vele interieurstijlen ziet verschijnen. Flexa is hier een voorbeeld van, elk jaar bepalen kleuren – en designexperts de nieuwe kleur, welk groots wordt gepresenteerd. De laatste jaren zien we veel natuurlijke kleuren zoals beige en lichtbruine kleurtinten.

 

Niet alleen binnen zijn we druk bezig om onze woonkamer warm in te richten, met houten panelen en gedraaide led kaarsen. Ook buiten in de tuin zijn de kleuren van het hout van de schutting of muur erg belangrijk, houtverf mag daarbij niet ontbreken.

Elk jaar nieuwe wooninspiratie en ideeën voor interieur

Elk jaar zijn er weer nieuwe woontrends, de trends kunnen wel in elkaar overlopen, maar de trends van 2022 zullen er deels anders uitzien dan de woontrends 2023. Door het lezen van het woonblog wil ik je wooninspiratie en ideeën geven, welke je thuis makkelijk kan toepassen of uitvoeren.