Slaapkamer hotel chique inrichten? 6 mooie kleur ideeën
Slaapkamer inspiratie · 16. april 2024
Je slaapkamer hotel chique inrichten, doe je met de juiste kleur ideeën. Zo creëer je een luxe stijl en comfortabel slaapkamerinterieur.
De 5 voordelen van een grote staande spiegel in je interieur
Woontrends 2024 · 12. april 2024
De voordelen van een grote staande spiegel? Raamspiegels welke je interieur verbreden en meer ruimte creëren. Van spiegels met ronde boog tot rechthoekig.

5 ideeën om een smalle rechthoekige woonkamer in te richten
Woonkamer inspiratie · 08. april 2024
Een rechthoekig smalle woonkamer is lastig om in te richten. In dit woonblog staan makkelijke tips en ideeën voor de indeling van je interieur.
Spiegelmagie: Haal buiten naar binnen zonder de deur open te doen
Woonwinkels · 04. april 2024
Spiegelmagie, haal buiten naar binnen doormiddel van een ronde, grote of staande spiegel. De leukste spiegels haal je bij trendy woonwinkels

Geen foto’s en toch een persoonlijk interieur
Woon tips · 02. april 2024
Hoe creëer je een persoonlijk interieur zonder foto's aan de wand of in de woonkamer? Inspiratie en ideeën voort een warme woonstijl.
60 Scandinavische RAL-kleuren voor een warm interieur
Woonkamer inspiratie · 29. maart 2024
Wil je een warm Scandinavisch interieur, dit zijn de mooiste RAL Design kleuren. Natuurlijke tinten voor meer sfeer in huis.

Creëer een warm interieur met deze 33 aardetinten muurverf
Woon tips · 25. maart 2024
Wil je een warm interieur met aardetinten muurverf op de wand? Creëer een knusse woonkamer met de aardekleuren palet van RAL, Flexa of de Gamma.
5x inspiratie en ideeën voor een bruine slaapkamer
Slaapkamer inspiratie · 21. maart 2024
Hoe kun je je slaapkamer met bruine kleuren inrichten? Inspiratie en ideeën voor een inrichting met bruintinten. Lattenwand, kastwand en mooie kleuren.

10 sterke winterharde balkonplanten om in pot te houden
Balkon inrichten · 18. maart 2024
Sterke winterharde balkonplanten om je dakterras of balkonruimte mee in te richten. Maak je terras aantrekkelijk met deze mooie planten in pot.
IKEA: deze 5 uitgangspunten maken de woonwinkel uniek
Woonwinkels · 14. maart 2024
Deze uitgangspunten maken IKEA uniek. De bekende woonwinkel met basic meubelen en opbergoplossingen voor je interieur blijft erg intrek.

Meer weergeven