Binnenkijken in een kleurrijk modern vintage inrichting
Binnenkijken in huis · 28. november 2023
Wil je ook binnenkijken in een kleurrijk modern vintage inrichting? Een roze groen interieur met nieuwe meubels en oude decoratie
Je Japandi stijl interieur is compleet met deze 5 kamerplanten
Woonkamer inspiratie · 24. november 2023
Wil je een complete Japandi stijl in je woonkamer, dan mogen deze kamerplanten niet ontbreken. Planten welke geschikt zijn voor een zen interieur.

Binnenkijken in een pasteltinten interieur
Binnenkijken in huis · 20. november 2023
We mogen binnenkijken in een pasteltinten interieur. Een huis inrichting waarbij de pastelkleuren goed zichtbaar zijn. Laat je inspireren en doe ideeën op.
Akoestische panelen woonkamer: minder geluid en meer sfeer
Woontrends 2024 · 15. november 2023
Met akoestische panelen in de woonkamer creëer je minder geluid en meer sfeer in huis. Minder last van galmen. Decoratief wandpaneel wat dient als schilderij.

De rieten lampenkap geschikt voor 6 woonstijlen
Woontrends 2024 · 09. november 2023
De rieten lampenkap kan bij vele woonstijlen. Het natuurlijke rotan materiaal is ideaal om als verlichting te gebruiken. Sfeervolle lampen voor elk interieur.
Kleurentrends 2024: voor elk interieur een kleur
Woontrends 2024 · 06. november 2023
Kleurentrends 2024 er zijn veel kleurencombinaties. Voor elk interieur een geschikte kleur. Verfkleur voor op de muur of een tint om woonkamer mee te decoreren.

Binnenkijken in naturel inrichting met boho stijl ideeën
Binnenkijken in huis · 01. november 2023
Binnenkijken in een naturel inrichting met boho stijl ideeën voor je interieur. Inspirerende woonkamer met lichte kleuren en natuurlijke materialen.
Binnenkijken in licht donkere Scandinavische interieurstijl
Binnenkijken in huis · 27. oktober 2023
Een lichte Scandinavische interieurstijl gecombineerd met de kleur zwart. Een licht donker interieur. De stoere stijl voor veel rust in huis en woonkamer.

Binnenkijken in een meisjeskamer met oud roze behang
Binnenkijken kinderkamer · 21. oktober 2023
Binnenkijken in meisjes kinderkamer. Meisjeskamer met oudroze behang en bloemenpatronen. De inrichting geeft de slaapkamer een zachte romantische uitstraling.
5 tuin ideeën met jacuzzi voor meer ontspanning
Tuin inrichten · 16. oktober 2023
Meerdere tuin ideeën mt jacuzzi, wat zorgt voor meer onspanning. Plaats je spabad op de juiste plek en kijk goed naar de ligging en zon. Tips sta plaats.

Meer weergeven