· 

Binnenkijken modern landelijke babykamer wit beige kleuren

Binnenkijken modern landelijke babykamer wit beige kleuren

We mogen binnenkijken in een witte landelijke babykamer. Het kamertje is sfeervol ingericht met veel natuurlijke materialen, zoals wol, katoenen stof en een schapenvachtje. Om de kamer ook een speels effect te geven zijn de meubels in de kleine kamer iets moderner. 

 

Op de muur is er bewust gekozen voor de neutrale kleur beige, de rest van de kamer is een mengeling van de kleur wit en beige. De beide kleuren passen erg goed bij elkaar.

Binnenkijken landelijke babykamer met wit beige kleuren

Een witte of toch beige babykamer?

Omdat we niet goed konden kiezen uit wit of beige, hebben we gekozen voor beide kleuren. Een landelijke babykamer heeft vaak een witte kleur, maar de neutrale beige kleur vind ik ook erg mooi. Om het kamertje rustig te houden hebben we de kleurtint gecombineerd met natuurlijke tinten zoals bruin en grijs.

 

Omdat we niet wisten of het een jongetje of meisje zou worden, wilde we een basic kamertje voor ons eerste kindje. Naar mijn idee is het inrichten van de babykamer goed geslaagd.

Een landelijke babykamer met natuurlijke materialen

Een ding stond vast in het kamertje wilde ik graag veel natuurlijke materialen laten terugkomen. De stoffen zorgen voor een rustige sfeer en dat was precies wat ik in de babykamer wilde creëren, de houten schommelstoel mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Daarbij zijn natuurlijke materialen duurzaam, dit lijkt me voor een kamer waar dadelijk mijn kindje opgroeit erg fijn. 

Het inrichten kan beginnen

We waren in twijfel voor wat soort meubels we wilden gaan. Onze keuze waren een complete eiken witte babykamer of toch een modern ledikantje met daarbij een kledingkast en een commode. We zijn voor het laatste idee gegaan, omdat we de eiken meubels toch iets te grof en kolossaal vonden.

 

Daarbij heb ik bewust wel gekozen voor natuurlijke stoffen zoals een rieten wasmand, katoenen beddengoed en de gebreide poef. Eigenlijk is alleen de witte sluier niet gemaakt van natuurlijk materiaal.

 

Het inrichten vond ik erg leuk om te doen, je hebt namelijk een babykamer inrichting in gedachten, maar je hebt geen idee of het er ook zo uit komt te zien. Gelukkig is het resultaat erg leuk geworden. Het kamertje straalt rust uit en dat is precies wat ik wilde. Vooraf heb ik inspiratie gezocht op Pinterest en Instagram.

Reactie schrijven

Commentaren: 0