· 

De nieuwe Histor kleur van het jaar 2024: Limitless

De nieuwe Histor kleur van het jaar 2024: Limitless

Het is duidelijk, de nieuwe Histor kleur van het jaar 2024 heet Limitless. Een mooie zachtgele kleurtint voor op de muur, welke zeer geschikt is voor elk interieur. Je kunt de lichtgele kleur met diverse tinten combineren, waardoor er een mooi kleurenpalet ontstaat van lichte en donkere kleurtinten. 

 

Bij de kleurencombinaties zien we vooral veel warme en koele kleuren, denk hierbij aan aardetinten, beige, licht oranje, grijze en bruine verfkleuren. Kleurtinten welke je mooi kan mixen met de neutrale lichtgele kleur, welke zorgt voor veel licht in huis.

 

In dit artikel staat veel inspiratie, zodat je dadelijk met de ideeën je interieur sfeervol kan inrichten.

Nieuwste Histor kleur- Kleur van het jaar 2024: Limitless

Histor verf kleur van het jaar 2024: pasteltint op de muur

Met de Histor muurverf (PPG1091-3) kun je vele stijlen creëren. De verf kleur van het jaar 2024 is een mooie pasteltint, de verftint past goed in een modern interieur, landelijke woonstijl of klassieke inrichting.

 

Het bijpassende kleurenpalet schept vele mogelijkheden. De tint is een stijlvolle basistint, welke zorgt voor veel licht en geborgenheid in huis. Combineer de verfkleur met een mooie natuurlijk tint uit het kleurenpalet, zodat er een speels contrast ontstaat tussen lichte en donkere kleurtinten.

Histor kleur van het jaar 2024: Limitless - kleuren combineren

Kun je de verfkleur Limitless goed combineren?

De kalmerende en rustgevende Histor verfkleur van het jaar 2024 Limitless is met vele kleurtinten te combineren. De zachtgele kleur is makkelijk samen te stellen met aardetinten, maar ook koele kleuren zoals blauwgrijs.

 

Zo kun je je interieur een rustige uitstraling geven met de koele tinten en de woonkamer verwarmen door bruintinten toe te voegen. Zoals je ziet, kun je in elke ruimte van je huis de muur voorzien van deze lichtgele kleur, of het nu de woonkamer, slaapkamer of keuken is. Met de nieuwe Histor kleurtint schijnt altijd het zonnetje in huis.

Histor kleur van het jaar 2024 Limitless met andere kleuren combineren

Histor Limitless  muurverf kleurenpalet

Het bijpassende kleurenpalet van de Histor Limitless muurverf, maakt het uitkiezen van de bijpassende kleurtinten erg makkelijk.

 

Vind je de kleur van het jaar 2024 ook zo aantrekkelijk, maar heb je geen idee hoe je de lichtgele tint het beste kunt toepassen in de woonkamer? Hierboven zie je negen kleurtinten welke perfect bij de zachtgele kleur passen. Heb je geen inspiratie over de kleur op de wand, de accentkleur of de tint van je decoratie? Kies dan nog twee tinten uit de negen kleurenpalet tinten, waarvan jij vindt dat ze goed bij elkaar passen. Nu heb je een duidelijk overzicht van de kleurtinten welke je gaat gebruiken. Zo kun je een makkelijke keuze maken voor de kleur verf op de muur, maar ook welke tint het beste geschikt is voor de woonaccessoires.

 

Houd er rekening mee dat de koele kleuren iets donker kunnen uitvallen op een wand welke is gelegen op de schaduwkant van het huis, dan een zonnige muur die op het zuiden.

Alle kleurencombinaties zijn mogelijk van donkerbruin, zand tot goud, licht oranje of toch een beige trendkleur? Ga af op je gevoel en ga voor de kleurencombinaties welke je aanspreken.

Welke kleuren zou jij met elkaar matchen?

Reactie schrijven

Commentaren: 8
 • #1

  Jessie (donderdag, 07 september 2023 21:05)

  Wat een leuke kleur! Ik ben normaal gesproken helemaal niet van geel (op de muur) maar ik vind dit wel een mooie kleur.

 • #2

  Krystle (vrijdag, 08 september 2023 19:13)

  Ik houd van pasteltinten! Ik zou voor zandkleur gaan. Niet zo snel voor oranje, dat spreekt mij niet zo aan. Alle zachte lieve kleurtjes...

 • #3

  Nicole Orriëns (zondag, 10 september 2023 09:16)

  Ik vind dit hele mooie kleuren moet ik zeggen! Heel aansprekend en vriendelijk.

 • #4

  Elisabeth (zondag, 10 september 2023 10:35)

  Dat zijn heerlijke kalmerende kleuren. Mooi ook.

 • #5

  Jouvence (dinsdag, 12 september 2023 16:06)

  Ik geloof niet dat limitless van Histor nou echt mijn kleur is. Ik vind nightcap nog wel een mooie kleur.

 • #6

  Tessa (woensdag, 13 september 2023 19:31)

  Wat een lieve en rustige kleuren hebben ze voor 2024 gekozen

 • #7

  Amina (woensdag, 13 september 2023 20:55)

  Limitless zelf vind ik niet heel bijzonder, maar in combinatie met grijs kan het best mooi zijn. Ik ben zelf van wit, beige en zand. Ik vind de kleur 'In the Saddle' van Histor erg mooi!

 • #8

  Janet (vrijdag, 15 september 2023 18:29)

  Ik houd van warme en aardse kleuren, ik vind dat altijd zo sfeervol.