· 

Strakke moderne keukens voor een goedkope prijs

Strakke moderne keukens voor een goedkope prijs

Ga je de keuken renoveren omdat het keukenblok niet meer van deze tijd is of kun je een keuken uitkiezen voor je nieuwe woning? Bij beide ga je op zoek naar keukeninterieur welke goed bij de inrichting van je huis past. Je kunt natuurlijk gaan voor een dure kookgelegenheid, maar een voordelig kookvertrek kan net zo aantrekkelijk zijn. Denk hierbij aan showroomkeukens voor een goedkope prijs of complete keukens uit de keuken outlet. Voor elke stijl is er wel een passende droomkeuken te vinden, van een strak modern keukenblok tot de traditionele hoogglans keuken.

Strakke moderne keukens voor een goedkope prijs

Budgetvriendelijke showroomkeukens

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning dan kun je je geld maar een keer uitgeven. Wil je een nieuwe badkamer bekostigen en nog meer aanpassingen doen in het nieuwe huis dan is het slim om te berekenen hoeveel je uit kunt trekken voor de keuken. Zo weet je precies wat je kunt uitgeven en of je luxe keukenapparatuur kunt toevoegen aan je keukenblok. 

 

Tegenwoordig zijn er veel trendy showroomkeukens. Budgetvriendelijke outlet keukens welke je voor een goedkope prijs kunt aanschaffen. De keukenstijlen veranderen zo snel dat de trend haast niet is bij te houden. Waar voorheen een zwart keukeneiland erg in trek was, zien we nu een verschuiving, naar trendy bruine keukens. Kortom als je kosten wilt besparen dan kun je het beste gaan voor een tijdloze keuken, eventueel op maat of met gewenst keukenapparatuur.

Voor elk interieur een complete keuken

Voor elke woonstijl is er wel een bijpassend kookvertrek te vinden, van een trendy houtkleurig keukenblok tot betonlook of industriële keuken. Heb je een open keuken of een kookeiland dat je deels ziet verschijnen in de woonkamer, dan is het mooi als de keukenstijl aansluit bij de rest van de wooninrichting.

 

Ga voordat je een keukenblok gaat uitkiezen dan ook inspiratie opdoen, dat kan zijn in een keukenwinkel of via Pinterest, zodat je precies weet welke stijl in de keukenruimte geplaatst moet worden. Of je nu een moderne of landelijke keuken wilt hebben dat maakt niets uit, als je maar weet welke stijl bij je interieur past.

Een moderne keuken maar toch spotgoedkoop

En zo sta je dadelijk heerlijk te koken is een spotgoedkope keuken met een design uitstraling. Een keukenblok met mooi keukenapparatuur en genoeg keukenkasten om je keukenspullen in kwijt te kunnen. Een moderne stijl, waarbij de strakke lijnen goed zichtbaar zijn en de naden mooi naadloos zijn weggewerkt.

Uit de diverse goedkope keuken, kun je ook aantrekkelijke minimalistische keukens vinden welke goed aansluiten bij je wensen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 11
 • #1

  Fallon (vrijdag, 30 juni 2023 20:02)

  Ik heb een hele kleine keuken, maar toch ben ik van mening dat dit wel aangepast kan worden. Zeker met de tips hierboven!

 • #2

  Wanda (zaterdag, 01 juli 2023 19:05)

  Ik zou zeker een showroomkeuken overwegen, want het is toch best wel een uitgave waar je op die manier nog enigszins iets op kunt besparen.

 • #3

  Tessa (zaterdag, 01 juli 2023 20:06)

  Zo te lezen zou een showroom keuken ook wat voor mij zijn als ik een koophuis zou hebbeb. Mijn keuken is al dik 20 jaar oud, maar ik laat het zo, aangezien ik huur

 • #4

  Claire (zaterdag, 01 juli 2023 20:18)

  Wat een fijne tips! Zo is een strakke moderne keuken eenvoudig te realiseren.

 • #5

  sandra (woensdag, 05 juli 2023 10:30)

  Showroomkeukens moeten dan wel de juiste afmetingen hebben voor bij jou thuis. Is dat het geval, denk ik dat je een goede koop kan doen!

 • #6

  Patricia Heres (woensdag, 05 juli 2023 13:38)

  Voor mij zou een showroomkeuken net zo goed zijn als een dure keuken. Ik hoef niet persé het duurste van het duurste te hebben.

 • #7

  Jouvence (woensdag, 05 juli 2023 14:56)

  In het appartement dat wij huren zit een showroomkeuken en dat werkt prima!

 • #8

  Tania (woensdag, 05 juli 2023 17:14)

  Vorig jaar een hele nieuwe keuken laten zetten. helemaal wit en strak, past overal bij

 • #9

  Jessie - wonenwerkenleven.nl (vrijdag, 07 juli 2023 08:49)

  Goede tips! Wij hebben vorig jaar gekozen voor een zelf te bouwen Ikea keuken om niet al te duur uit te zijn. Helaas konden we geen mooie showroommodel keukens vinden

 • #10

  Eliane Roest (zaterdag, 08 juli 2023 12:00)

  Showroom keuken prima, maar nooit bezuinigen op apparatuur.

 • #11

  Nicole Orriëns (dinsdag, 11 juli 2023 09:13)

  Heel aantrekkelijk, zo'n goedkope keuken vind ik! Op die manier kun je flink besparen.